Google pretraživač marketing

Internet pretraživač Google je svakako najpoznatiji i najkorišćeniji među svim pretraživačima. Od prilike 95 % srpske populacija ga koristi za pretragu. To je svakako više nego dovoljan razlog da se i vaša kompanije nađe na njemu. Napravite jedan korak bliže krajnjem kupcu. Sa Google oglašavanjem povećavamo prenos potencijalnih tragača vaših usluge na vaš sajt.

Iza sebe imamo više od 450 uspešnih kampanja na područiju Google –ovog pretraživačkog marketinga (Search Engine Marketing) uključujući i reklamiranje na stranim tržištima. Nudimo vam kompletnu uslugu kupovine i merenja konverzije. Naš zadatak je da pratimo efikastnost vaše reklamne kampanje uz pomoć Google analitike (Google Analytics).

Googlov pristup oglašavanju

-Izbor pravim ključnih reči za vašu uslugu, servis,…
-Analiza ključnih reči
-Priprema oglasa na osnovu dugogodišnjeg iskustva
-Ad Words kreacija kampanje i razpored kampanje
-Podešavanje Google Analytics statističkih alata
-Vođenje kampanje i pregled rezultata oglašavanja
-Analiza efikasnosti kampanje

Za uspešno Google reklamiranje je takođe vrlo bitno dobro izgrađen website kojeg klijenat želi da koristi kao alat prodaje. Obično na početku oglašavanja klijentu savetujemo na kakav način je obhodno napraviti site koji će biti efikasan instrument za dobro oglašavanje putem Google AdWordsa. Takođe i za sam porast pogodaka na Google pretraživaču. Na osnovu dobrog isplaniranog site-a možete započeti vrlo uspešno oglašavanje putem Google Adwords-a.

Smart AD agencija je Google partner agencija. Saznajte više o partnerskom programu, posetite: Vodič za oglašivače; saradnja sa nezavisnim partnerima