Proizvodi

U današnjoj dobi nije dovoljno da se vaš brend vidi samo u tradicionalnim medijima. Zbog sve veće digitalizacije je sve važnije da ste vidljivi i na web-u. Mi vam nudimo kompletno rešenje u vidu savetovanja i pomoći u postavljanju website-a ili online trgovine. Takođe se bavimo oglašavanjem putem društvenih mreža i nudimo vam kreiranje web aplikacije za okrepljenje vaše društvene mreže.
Nudimo vam kompletno rešenje na područiju online oglašavanja jer za vas planiramo celu web strategiju i kampanju, pored toga optimiziramo vaš website, što vam obezbeđuje veću vidljivost na internetu. Takođe smo stručnjaci za kreiranje kvalitetnih banera koji pomažu ka većoj vidljivosti vašeg brenda i samog poslovanja.
Jedna od najvećih inovacija u oglašavanju je mobilno oglašavanje. Naša agencija je jedna između prvih na prostorima Slovenije koja nudi kompletnu uslugu zakupa u mobilnom okruženju. Preteknite vašu konkurenciju i zajedno sa nama ustvarite nove trendove.

U našem širokom izboru produkata izaberite usluge sa kojima ćete postati vidljiviji na internetu. Za sve ostalo se pobrinemo mi!