Izdavač

1. Pregled Saradnje

Zašto smart AD

U saradnji sa nama i sa našom mobilnom platformom, želimo našim izdavačima omogućiti optimalnu monetizaciju inventara kako na mobilnim aplikacijama tako i na mobilnim sajtovima. Na osnovu togao je naša kompanija u saradnji sa nekoliko globalnih i lokalnih mreža razvili sistem, koji ima moć da podigne izdavačima zaradu za više od sto odsto.

Više zarade – izaberite svoju cenu

Pružamo direktan pristup na više od 25 različitih globalnih i lokalnih mreža i to sa samo jednim SDK-jem u vašoj aplikaciji.

Sa našom tehnologijom možete da birate sopstvenu cenu . Ako želite da se vaš oglasni prostor prodaje po vašoj ceni i ne za 0,01 CPC, smo za vas pripremili alat sa kojom možete da odaberete interval vaše cene. Sa ovakvim pristupom, uvek ćete biti u mreži koja vam obezbeđuje pravu cenu , a vaš oglasni prostor će biti zakupljen i efikasno potrošen.

Transparentost

Sa našom tehnologijom koja uključuje mrežu većih globalnih i lokalnih mreža, popunimo vaš neprodat oglasni prostor ili vaš inventar. Uz našu pomoć je vaša aplikacija povezana sa većim mrežama, sa kojim uvek popunjavamo oglasni prostor i sa tim obezbeđujemo odličnu monetizaciju vaše aplikacije ili mobilnog sajta.

Redovne isplate

Zato što smo svestni trenutne situacije sa isplatama na srpskom tržištu, se u našoj kompaniji toliko bolje trudimo oko redovnih isplata izdavačima, jer samo tako omogućavamo saradnju na duge staze.

2. Formati oglasa – Smart AD

Mobile Displej oglasi – Baneri

Naši mobilni oglasi su dizajnirani po standardima zakonodavstva MMA. Na primer za pametne telefone su često u dimenzijama 320×50 pix ili 300×50 pix, i na tablet računarima 728×90 pix. Naši oglasi su takođe MRAID kompitabilni, što znači moguću upotrebu Rich Media oglašavanja koja ima često veći CTR.

celota_2

3. Najčešće postavljena pitanja – FAQ

Šta treba da uradim za početak saradnje?

Postupak saradnje je vrlo jednostavan. Javi te nam vašu želju i pružite nam osnovne informacije do linka ka vašoj aplikaciji ili mobilnom sajtu. Proces je detaljnije opisan u upustvu za intergraciju. Čim proverimo dali aplikacija ili mobilni sajt ispunjava uslove saradnje, vam šaljemo obaveštenje sa svim potrebnim instrukcijama i kodama za intergraciju.

Pregled aplikacija obično traje 24 sata nakon dobijanja svih potrebnih informacija.

 

Kako se dobije isplata?

Transakcija je zavisna od toga dali se ide za pravnu ili fizičnu osobu. Rok za uplatu je 60 dana na kraju meseca, što znači da će te izplatu za mesec mart dobiti izplaćanu najkasnije u mesecu maju.

Koji je minimalni iznos da bi došlo do isplate?

Transakcija iz naše kompanije na vaš račun je moguća u minimalnom iznosu od 50,00 evra. U slučaju da se ne postigne propisana kvota, se isplata jednostavno premešta na sledeći mesec.

Dodatna pitanja?

Za sva dodatna pitanja, vas molimo da na pišete na mail: info@smart-ad.rs

4. Integracija – Navodila

Hvala vam na poverenju u našu tehnologiju i naše poslovanje. Za početak uspešne saradnje vas molimo, da nam vašu želju o integraciji pošaljete na: info@smart-ad.rs

Za lakšu proveru vaše mobilne aplikacije ili vašeg mobilnog sajta vas molimo da nam dostavite sledeće informacije:

1. Ime i prezime:
2. Vaša email adresa:
3. Telefon:
4. Ime Kompanije:
5. Link za aplikaciju ali mobilni sajt: